Aangenaam!

 

1ng-hat

Elke dag helpen wij talenten met een werktuigbouwkundige achtergrond op MBO, HBO én WO niveau aan de leukste junior, medior & senior functies én zelfs aan stage- & afstudeeropdrachten. Een nieuwe uitdaging voor jou, gave projecten en jezelf verder ontwikkelen, daar gaat het ons om!

Wat doen we?

Carré werktuigbouw brengt monteurs, werkvoorbereiders, engineers, constructeurs, projectleiders maar bijvoorbeeld ook consultants in contact met bedrijven die uitdagende werktuigbouwkundige functies vacant hebben.

In een open, no-nonsens cultuur werken onze gespecialiseerde recruiters samen om constant het beste wtb-talent te scouten met maar één doel: technisch talent en machinebouwers, ingenieursbureaus, installateurs en bijvoorbeeld producenten dichter bij elkaar te brengen.

Wij zijn succesvol omdat wij gespecialiseerd zijn in werktuigbouwkundige vacatures waardoor we vaak al enige weken eerder weten waar er bijzondere WTB-vacatures vrijkomen. We kennen onze klanten en de markt zeer goed en kunnen hierdoor beter en sneller een match maken voor jou als kandidaat.

Stage lopen bij Sentia

Uitdagende vacatures

Onze wereld verandert sneller dan ooit, de innovatie neemt een enorme vlucht. Werktuigbouwkundig ingenieurs bemiddelen wij naar de mooiste werkgevers met uitdagende banen en projecten! Wil jij ook een bijdrage bieden aan deze innovaties en de continuïteit van onze klanten? Onze klanten helpen wij graag de juiste werktuigbouwkundigen te vinden.

DUURZAME RELATIES

Wij gaan voor duurzame relaties. Met onze klanten, maar ook met de beste werktuigbouwers waar wij in geloven. Niet enkel voor detachering maar uiteindelijk voor een vaste baan op een afdeling en bij een organisatie waar zij zichzelf thuis voelen en zich goed verder kunnen ontwikkelen. We werken o.a. samen met de volgende partners en klanten:

klantent
focus

FOCUS LOST COMPLEXE UITDAGINGEN OP

Het is eigenlijk heel simpel; we focussen ons op iets wat we écht leuk vinden en proberen er steeds beter in te worden. We zijn constant in gesprek met gave organisaties die werktuigbouwkundig talent zoeken en aan de andere kant spreken we dagelijks gemotiveerde technici die een nieuwe uitdaging binnen de werktuigbouw zoeken. Wij worden blij als, ná bijvoorbeeld 6 maanden, zowel opdrachtgever als kandidaat zeggen dat ze gelukkig met de match zijn! Daar doen we het voor!

Waar focus jij jezelf op? Dichterbij huis werken? Een beter salaris? Meer uitdaging?

Zullen we eens vrijblijvend in gesprek gaan over jouw carrière? -Erik van't Wout-

ONDERSCHEIDEND

Carré werktuigbouw is constant in beweging. Dat vereist ons vakgebied van recruitment, maar dat verlangen we ook van onszelf. Vernieuwing en constant onderzoek naar onze bijzondere doelgroep van WTB’ ers houdt ons scherp, en zorgt er voor dat we op de hoogte blijven van de laatste marktontwikkelingen. Daar waar de meeste bureaus vol inzetten op online-benadering geloven wij juist dat offline benaderingen van technici veel beter werkt. Nauw verbonden zijn met hen en op het juiste moment onze meerwaarde persoonlijk aanbieden, daar focussen wij ons op!